ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Реєструючись на веб-сайті https://insedschool.com/online/ua, ви надаєте згоду на обробку усіх введених для реєстрації даних з метою належного надання послуг, як це передбачено Публічною офертою.
Також реєструючись на веб-сайті https://insedschool.com/online/ua, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб'єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ
1.1. Під час реєстрації на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг. Ми залишаємо за собою право вимагати надати додаткову особисту інформацію в разі потреби.
1.2. Файли cookie - коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача.
1.3. Інформація про відвідання - при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту.
1.4. Продаж послуг на партнерських сайтах - деякі послуги, що ми пропонуємо, пов'язані з іншими сайтами. Особиста інформація, яку ви надаєте таким сайтам, може бути передана нам для надання цих послуг. Ми обробляємо інформацію такого роду у відповідності з цією політикою конфіденційності.
1.5. Ми можемо обробляти особисту інформацію на серверах в Україні та в інших країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

2. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ
2.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам лише за таких обмежених обставин:
2.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша явна згода.
2.1.2. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні для:
2.1.2.1. дотримання законодавства України, у тому числі надання інформації на вимогу фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;
2.1.2.2. розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас у відповідь на належно оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;
2.1.2.3. виявлення і запобігання шахрайським діям, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних несправностей;
2.1.2.4. захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеці https://insedschool.com/online/ua, її користувачів або громадськості, в межах законодавства України.

3. ПОРЯДОК ЗБОРУ, ЗБЕРІГАННЯ, ПЕРЕДАЧІ ТА ІНШИХ ВИДІВ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ.
3.1. Безпека персональних даних, які обробляються, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
3.2. Ми забезпечуємо збереження персональних даних і вживаємо всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
3.3. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства України.
3.4. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти insedschool@gmail.com з позначкою «Актуалізація персональних даних».
3.5. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу insedschool@gmail.com з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

4. ЗМІНА ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
4.1. Ця політика конфіденційності може змінюватися. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, будуть публікувати на сторінці: https://insedschool.com/online/policy/ua.